Szép konyhabútort szeretne?

 

Saját bútorgyártó műhelyünkben vállaljuk konyhabútorok gyártását.

A konyhabútorok tervezése, és az árajánlat készítése díjmentes.

A bútorok árai pedig a többi piaci szereplőhöz képest jóval kedvezőbbek, hiszen egy láncszemmel, egy árréssel rövidebb úton jut el a bútor a megrendelőhöz. Konyhabútoraink minősége azonban nem marad el a nagy konyhabútorgyárak termékeihez képest, hiszen ugyanazokat az alapanyagokat és technológiákat használjuk.

Mennyibe fog nekem ez kerülni?

Az egyedi konyhabútor Önnek pontosan annyiba fog kerülni, amennyi pénzt szán rá. Az egyes konyhai alkotóelemek kínálata nálunk olyan széles, hogy Önnek emiatt nem kell aggódnia. Elmondja nekünk az igényeit, és mi kihozzuk Önnek a legjobb megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz.

A konyha komoly folyamatok színhelye, melyek során egyéni szokások alakulhatnak ki. Valakinek a gyorsaság a fontos, hogy minden a keze ügyében legyen, logikusan és könnyen elérhetően, valakinek a tisztaság és a rend a legfontosabb, másoknak a helytakarékosságot kell inkább figyelembe venniük, sőt valahol a higiénia a legfontosabb szempont. Mondhatnánk úgy is, ahány konyha, annyi szokás. A tervezésnek és kivitelezésnek a funkciók és az esztétika összhangját kell megvalósítaniuk. Fontos, hogy a konyhák és az egyedileg készült konyhabútorok praktikusak, hasznosak és mind emellett elegánsak és egyedülállóak legyenek.

Ön is szeretne egy ilyen konyhabútort?

Igen,szeretnék egy új konyhabútort!